Wat onze klanten zeggen...

Wat zeggen onze klanten?

 

Hans Aarendse zegt: Geweldige vakman. Absoluut de beste in de regio en de prijs was zeer redelijk. Onze deuren zijn zeer vakkundig gemaakt en geplaatst. Zeker een aanrader!

Jan Kuiper zegt: Prachtige zware tuintafel aangeschaft bij Bouw Bennewitz. Deze kwaliteit vind je niet bij de woonwinkels of bouwmarkten! Werkelijk custom gemaakt. Ik kon zélf doorgeven hoe ik de tafel wilde laten afwerken. Ik heb gekozen voor behandeling met olie waardoor de tafel een glashard oppervlak heeft gekregen. Ik laat binnenkort ook mijn tuinstoelen custom maken door Peter!

 

Suzanne Conrad zegt: We hadden een lekkage bij ons dakkapel, Peter heeft ons erg goed geholpen. Zeer vriendelijk en professioneel en voor een hele redelijke prijs. Nogmaals bedankt!

Familie Kalsbeek zegt: Afgelopen maand hadden wij lekkage in de garage.
Dit probleem heb je op jouw bekende manier opgelost.
Wij zijn zeer tevreden over de oplossing. Nu het regent zien wij nog geen lekkage.

Kort gezegd: we hebben het al eerder ervaren, je werk is top, je bent altijd bereid een oplossing te zoeken
én te vinden. Als we een beroep op je doen ben je er snel.

De prijs is o.k. kortom:toppie!

Familie Oud zegt: Eindelijk hadden wij de knoop doorgehakt. We nemen een houtkachel. Wie wil niet dat romantische warme gezicht en gevoel van een echte houtkachel. We zaten al lang tegen de klus op. Van buren hadden we meegekregen dat het veel troep en ellende zou opleveren maar hij moest nu komen. Daar wij slechte ervaringen hebben met andere bedrijven gingen wij af op een eerdere ervaring die wij hadden met Bouw Bennewitz. Peter heeft toen onze moeder uit de brand geholpen door een snelle en vakkundige reparatie aan het dak. Wij hadden daarom contact opgenomen voor een offerte. Peter kwam snel even kijken en meten en binnen de kortste keer hadden we een simpele en duidelijk offerte in de bus. Toen eenmaal het weer meespeelde stond Peter voor de deur en heeft zich op de verbouwing gestort. Inmiddels genieten wij van een mooie kachel die perfect is afgewerkt en geïnstalleerd. En de slechte ervaringen van de buren. Die lijken in de verste verte niet op onze ervaringen. Dezelfde avond konden wij al genieten van onze investering. Peter is de eerste die wij bellen bij de volgende klus. Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Peter.

Fam. Oud.

Familie van den Brink zegt: 08:00 uur: tuut tuut tuut…. vertrouwd geluid van de bus die (heerlijk ) mooi op tijd de oprit komt oprijden.
Eerst koffie, daarna geeft Peter aan wat hij gaat doen. Het is een megaklus, zo’n badkamerverbouwing. Er was 10 werkdagen voor gepland, maar uiteindelijk zijn er 15 dagen aan besteed.
Geheel tot tevredenheid en zonder moeilijk te doen. Alles is mogelijk bij Peter die meedenkt, voorbeelden maakt en ideeën heeft voor verbetering.

En…ook iedere keer de boel netjes achterlaat. Wij zijn heel blij met het prachtig afgewerkte resultaat!!
Dank je wel Peter, je bent gewoon “toppie!

Familie Bollebakker zegt: Onze 15 jaar oude houten schuur, was aan vervanging toe. Er was lekkage aan het dak en de verdere staat was slecht te noemen.
Ik nodigde Peter uit voor een professionele kijk op de zaak.
Hij gaf direct goed advies. Toen volgde de zeer helder uiteengezette offerte.
We wilden een schuur, waar plaats voor 3 fietsen was, een grasmaaier en wat gereedschap.

Het ontwerp werd een spannende combinatie van een dichte schuur en overkapte multifunctionele ruimte.

Peter heeft hard gewerkt om het geheel in 8 werkdagen te realiseren, ondanks dat er sprake was van een heuse hittegolf.
Peter werkte netjes. Na afloop veegde hij altijd al het zaagsel netjes op.

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. We zijn zeer blij met onze nieuwe aanwinst.
We hebben al zeer veel complimenten mogen ontvangen van vrienden familie en buren.

Peter je bent met recht een echte vakman te noemen, die achter zijn product staat.
BEDANKT! // Fam. Bollebakker, Huizen