Over het bedrijf

Wie is Bouw Bennewitz?

Bouw Bennewitz wordt op enthousiaste wijze gerund door leermeester Peter Bennewitz.Bennewitz-bus

 

“In 1996 ben ik voor mijzelf begonnen. Hiervoor werkte ik in loondienst. Ik ben zzp’er wat inhoud dat ik geen vast personeel in dienst heb. Dit heeft als voordeel dat ik voor iedere specifieke klus de beste mensen kan inhuren. Kwaliteit en duurzaamheid heb ik zeer hoog in het vaandel. Ik beleef veel plezier aan mijn werk en de meeste voldoening haal ik uit het zelf fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en (tuin-) meubels. Dit maak ik volledig op maat en naar wens van de klant. Kijk eens op de pagina “werkplaats” voor meer informatie hierover. Graag ontmoet ik u binnenkort in levende lijve!”

Peter Bennewitz

Waarom zaken doen met ons?

  • Naast het eigen vakmanschap werken wij daar waar nodig samen met diverse vakkundige mensen. Op deze manier houden wij het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk.
  • Voor u als klant blijft Bouw Bennewitz het aanspreekpunt. Wij coördineren de werkzaamheden van begin tot einde.
  • U heeft als klant de voordelen van een klein bedrijf, maar ook de mogelijkheden van een groot bedrijf!
  • Het werkterrein is in en om Het Gooi.
  • Wij werken op een vakkundige en creatieve wijze met oog voor detail en aandacht voor de klant.
  • Wij hebben de beschikking over een betrouwbaar netwerk van collega’s met hun eigen specialisatie’s zoals stukadoors en schilders

Wij komen graag langs om uw persoonlijke wensen te bespreken en waar nodig u hierin te adviseren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.